Homepage»Novinky na webu»Tipy na výlety – nové webové stránky pro vás

Tipy na výlety – nové webové stránky pro vás

Pondělí 16.dubna 2018 v 17:00h Přečteno: 1564 x
Jaro už je v plném proudu a nás všechny to táhne ven. Někdo si obul tenisky, natáhl tepláky a vyběhl po své oblíbené trase; jiní se vydali na kolo, neboť síť současných kvalitních cyklostezek je k tomu přímo láká; zahrádkáři už se mazlí s prvními květy, ryjí, sázejí a užívají si jarního sluníčka a břehy řek a rybníků jsou obsazeny nedočkavými rybáři.

Kam ale na výlety? Krajina se už zazelenala a každý z nás chce do přírody - nadýchat se čerstvého vzduchu, protáhnout tělo, osvěžit ducha a zachytit ty krásné, leč pomíjivé, jarní okamžiky.

Možností je mnoho a vydat se třeba s dětmi jen tak na „blind“ nemusí vždy úplně vyjít a nikdo se nechce vracet z výletu zklamaný. Tak jak tedy na to?

Parta přátel dala hlavy dohromady a už je na světě komunita výletníků a turistů, kteří si navzájem sdělují cestovatelské informace, zkušenosti a zážitky. Jak? No přece pomocí nových webových stránek https://www.tipykamnavylet.cz/, a to s logem a krédem, cituji: „tipy na výlety od lidí a pro lidi“.

Tento projekt – komunitní stránky turistů, výletníků a cestovatelů - vám určitě může pomoci s výběrem mnohdy těžké otázky "kam na výlet"? A to třeba jen na jeden den, případně na prodloužený víkend, či na celý týden.

Na těchto komunitních stránkách je již uvedeno více než 2500 tipů na výlety, z nichž máte možnost vybírat. Tyto výletní cíle v České a Slovenské republice nejsou kopiemi z internetu – jde o originály, neboť jsou všechny psány rukou a vlastními slovy redaktorů, moderátorů a návštěvníků webu, a to na základě vlastních zkušeností. 

Co všechno tedy může tento web novým uživatelům nabídnout:

  • tipy na výlety, které se podnikají celoročně, většinou do přírody (ale i za různými historickými i architektonickými památkami), jsou cílené i tematické čili smysluplné a mohou každého výletníka vždy něčím obohatit – přinejmenším dobrým zážitkem, pohybem a pobytem na zdravém vzduchu; výlety jsou často bezplatné
  • všechny tipy na výlety jsou přehledně uspořádané; každý redaktor se zmiňuje o dané lokalitě a jejích památkách či pozoruhodnostech; články jsou většinou doplněny autentickými obrázky a mapkou; dále jsou tu uvedeny GPS souřadnice pro snadné vyhledání uvedené výletní lokality
  • tipy na výlety můžete vyhledávat podle vámi zadaného klíčového slova, anebo můžete hledat články konkrétních autorů
  • na stránkách najdete přehlednou mapu výletů https://www.tipykamnavylet.cz/app.php/mapa-vyletu
  • web obsahuje funkci „e-mailové upozornění“ – tímto způsobem se k vám dostanou aktuálnítipy na výlety po vašem regionu a nevíte-li zrovna kudy z nudy, tyto webové stránky vám mohou vždycky pomoci při výběru a realizaci výletu po ČR nebo SR
  • aktivní turisté a výletníci si mohou i přivydělávat přispíváním na web, tj. psaním svých vlastních prožitků a tipů na výlety, komentováním výletů stávajících, anebo mohou přispět radami, podělit se o zkušenosti a dát ostatním uživatelům praktická doporučení; z banneru pod každým napsaným příspěvkem uživatele je 100% odměna
  • aktuální a nové tipy na výlety jsou pravidelně zveřejňovány na Facebooku https://www.facebook.com/Tipykamnavylet/
  • webové stránky lze zobrazit v mobilních telefonech; můžete se na nich registrovat a příště se už jen přihlásit

Kdo ještě letos nezkusil trávit jaro v přírodě – obzvláště vy, peciválové, kteří jste byli celou zimu zachumlaní doma u televize a pouze sledovali sportovní výkony druhých na olympiádě, nazujte pohorky, chopte se trekových holí, anebo popadněte kola, děti posaďte do cyklovozíků, vyberte si z bohaté nabídky webových stránek www.Tipykamnavylet.cz a všichni hurá do přírody!

Zdroj: PR článek.