Homepage»Novinky na webu»Tři nejlepší SMS půjčky bez doložení příjmu

Tři nejlepší SMS půjčky bez doložení příjmu

Čtvrtek 20.června 2019 v 05:15h Přečteno: 1900 x

SMS půjčky představují rychlý a snadný způsob, jak si půjčit peníze. Co byste o nich měli vědět a které jsou ty nejlepší?

O SMS půjčkách

SMS půjčky jsou většinou půjčky nebankovní. Charakteristické je pro ně to, že žadateli do cesty kladou jen minimum překážet při jejich získávání.

Jedná se o půjčky krátkodobé, to znamená, že vám poskytovatel půjčí nižší finanční částku, kterou potom v krátkém časovém úseku zase splatíte. Většinou je lhůta pro zaplacení přibližně měsíc. Někdy se proto nazývají i půjčky před výplatou, protože se typicky používají v okamžiku, kdy vám zkrátka na nutné výdaje v rozpočtu nezbylo a do výplaty je daleko.

O půjčku si požádáte prostřednictvím SMS. U těchto půjček existuje jen minimum formálních náležitostí a dokladů, které by byly nezbytné, často vám stačí výlučně doklad totožnosti. SMS půjčky jsou často bez doložení příjmů, proto jsou přístupné skutečně každému, například i těm, kteří jsou zrovna bez zaměstnání, studentům atd. Poskytovatelé také často ani nenahlížejí do registru dlužníků.

Získané peníze můžete použít na cokoli, jedná se o neúčelové úvěry. Za jistou nevýhodu lze považovat tak primárně to, že k vyšším finančním částkám se takto nedostanete.

Zodpovědně bychom tak měli předtím, než si půjčku vezmeme, zejména zvážit, zda ji skutečně máme z čeho zaplatit. Sankce při nesplácení zde bývají vysoké. Nezapomeňte si k vlastnímu úroku navíc připočítat i další nutné výdaje, půjčku mohou prodražit i poplatky, například za její sjednání. U SMS půjček se nevyskytují žádné poplatky předem, jestliže po vás tak někdo bude chtít finance už na začátku, může se jednat o neseriózního poskytovatele.

Které SMS půjčky bez příjmu jsou ty nejlepší? Přinášíme vám tři zajímavé tipy:

Zaplo půjčka

Se Zaplo půjčkou si můžete půjčit až 30 000 Kč (při opakovaném úvěru, napoprvé je částka omezena na 16 000 Kč). Ty můžete potom splatit do 30 dnů, přičemž prostředky lze získat jak v hotovosti, tak i na bankovní účet. A to již do 15 minut. S půjčkou se nepojí žádné dodatečné poplatky.

Via SMS

Via SMS umožňuje maximální půjčku až 30 000 Kč (od druhé žádosti, jestliže si půjčujete poprvé, maximálně vám bude schválena částka 8 000 Kč). Standardní doba nutná pro schválení je 10 minut. Doba splatnosti je nejvýše 30 dnů. Prostředky se převádějí na váš bankovní účet. Doba připsání závisí individuálně na vaší bance. Pokud splatit půjčku v zadaném termínu nestihnete, můžete si požádat o prodloužení splatnosti. To je ale za poplatek.

SMS Credit

Maximální částka SMS Credit půjčky činí 8 000 Kč. O tom, zda vám byla půjčka schválena, budete informováni nejpozději do 10 minut. Převod peněz bude v závislosti na bance trvat od 15 minut do maximálně 2 dnů. Doba splatnosti lze prodloužit, a to až o 30 dnů, počítat musíte s odpovídajícím poplatkem.

Zdroj: PR článek.