Homepage»Novinky na webu»Ubytování na zámku Lednice je opravdu možné

Ubytování na zámku Lednice je opravdu možné

Čtvrtek 4.dubna 2019 v 07:10h Přečteno: 4884 x

Nejedná se sice o ubytování přímo v hlavních zámeckých prostorách, ale přesto si v areálu zámku Lednice najdete královské bydlení.

Zámek Lednice není potřeba představovat. Jedná se o národní klenot a  celosvětově známý zámek, který stojí za návštěvu a prohlídku.

Dnešní podoba zámku Lednice pochází z let 1846-1858. Na zámku najdete reprezentační sály s původními stropy i nábytkem.
První patro je vyhrazeno pro soukromé pokoje Liechtensteinů a ve druhém patře najdete expozici dětských pokojů a guvernantek. Ve druhém patře je i muzeum loutek Milana Knížáka.

Za prohlídku určitě stojí celý zámecký venkovní areál, kde najdete krásnou zámeckou zahradu, vodní díla a v neposlední řadě krásný minaret. Zámecký areál můžete prozkoumat na loďkách nebo využít koňský povoz.

Ubytujte se v Zámeckém hotelu Lednice

Zámecký hotel Lednice se nachází přímo v areálu zámku.
Vychutnejte si zámecký pobyt o víkendu nebo jako základnu pro výlety po Jižní Moravě.
Ubytovat se můžete v luxusně vybavených dvou, tři a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením nebo můžete využít knížecí apartmán.

Stravování pro ubytované hosty najdete v zámecké restauraci, kde si vychutnáte kulinářské speciality. Pro milovníky sladkého je otevřena cukrárna a vinný sklep vám umožní degustaci a příjemné posezení.

Zámek Lednice

Nechystáte se na Jižní Moravu, ale chcete prožít dovolenou na zámku?

Vyberte si z více než 86 zámků a hradů, které v České republice nabízí ubytování na zámku nebo v zámeckém hotelu.

Portál Ubytování na zámku je zde pro vás, vyzkoušejte si, jak se bydlelo králům a královnám. Vraťte se do dětství a pohádek.

Zdroj: PR článek.