Homepage»Novinky na webu»Už máte plány na léto? Rezervujte si sportovní pobyt

Už máte plány na léto? Rezervujte si sportovní pobyt

Sobota 31.března 2018 v 18:44h Přečteno: 1532 x

Ráda byste se konečně naučila třeba jógu? Samotné se vám ale na úvodní hodinu do neznámého prostředí vyrazit nechce, kamarádky věčně nemají čas a když už se společná chvilka najde, chuť sportovat stejně přebijí jiné zájmy. Zkuste to jinak a odjeďte na sportovní pobyt. Co vás na něm čeká?

Proč se nebát vyrazit vstříc tak trochu jiné dovolené

Zkombinovat se tu dá tak trochu příjemné s užitečným. Pobyty se často odehrávají v zahraničí. Spojit sport snadno proto můžete i s pobytem u moře a poznáváním vzdálenějších končin. Platí i okřídlené úsloví o jednotě, ve které je síla.

Na takovéto aktivní dovolené se seznámíte s novými lidmi a jejich nadšení a odhodlání vás doslova strhne. Vzájemná podpora zapůsobí jako hnací motor, který při osamělých pokusech začít konečně cvičit (od příštího týdne už ale vážně doopravdy) zkrátka nezískáte. Vzájemná podpora pak mnohdy přetrvává i po návratu domů, a to nejenom ohledně fyzické aktivity. Současně si díky tomu rozšíříte okruh svých kamarádek. Kdy naposledy jste zažila nefalšovanou dámskou jízdu?

Pobyty jsou totiž speciálně koncipované právě pro dámy, většinou je proto také vedou lektorky-ženy. Přítomnost zkušeného trenéra je mimořádně důležitá proto, aby se mohl zapojit skutečně každý, bez ohledu na věk nebo stávající fyzickou kondici.

Jak přesně se to bude odehrávat

Chcete-li jet nejen třeba s kamarádkou, ale i s maminkou nebo dcerou, rozhodně je každá z nich vítána, pobyty bývají generačně velmi různorodé. Předchozí cvičební zkušenosti nejsou podmínkou, lektorky se o vás plně postarají a vše vám vysvětlí. Jejich vědomostem můžete důvěřovat. Pohyb by vám v první řadě rozhodně neměl ublížit a samozřejmě je nutné ho provádět správně i proto, že jinak nemůže být ani efektivní.

Přirozeně nemusíte zůstávat pouze u jógy zmiňované úvodem. V rámci sportovních pobytů pro ženy existuje dostatečně široká nabídka různorodých činností. Jestli je vašemu naturelu bližší třeba dynamický aerobic, neváhejte.

Účelem pobytu určitě není jenom soustavné cvičení. Čas vám zbude i na odpočinek. A to ne jen tak ledajaký. Využít můžete pobyty spojené s wellness programem a absolvovat například masáže, vychutnat si pobyt v sauně nebo ve vířivce. Domů se vrátíte doslova jako znovuzrozená. Odpočinout si od každodenního kolotoče a vrátit svým blízkým „novou“ manželku, maminku a kamarádku stojí za to, co myslíte?

Zdroj: PR článek.