Homepage»Novinky na webu»V posteli z masivu za každého počasí

V posteli z masivu za každého počasí

Úterý 13.února 2018 v 20:55h Přečteno: 2942 x

Ložnice je místností, kde si chodíme odpočinout a nabrat energii a sílu a také se schovat pokud venku je nepěkné počasí. Sníte o krásné a pevné posteli, která bude navíc skvěle zapadat do vašeho prostoru? Inspirujte se našimi překrásnými postelemi z masivu, které jsou funkční a zároveň velmi pevné. Postele z masivu na přání lze dokoupit i úložný prostor (šuplík), který využijete zejména v méně prostorných ložnicích.

Postele z masivu s úložným prostorem

Vyrábíme rovněž již jednou napsané postele z masivu s úložným prostorem, které se hodí  do jakýchkoliv ložnicí. Ať už je jakékoliv počasí vždy budete rádi že máte kam uklidit sezónní věci. Velký a zároveň užitečný úložný prostor ocení každý. Rádi vám vyrobíme postel s úložným prostorem akorát na míru, dle vašich jedinečných představ. V naší nabídce postelí z masivu máme i postele jednolůžkové s rozměry 90x200 cm a také postele manželské o rozměrech 180x200 cm a taktéž rozměry 200x200 cm. Pokud si to budete přát, tak vám vyrobíme i postel v prodloužené verzi, která bude vyhovovat akorát vašim zadaným rozměrům. K postelím z masivu vám můžeme také vyrobit i velmi hezké a pevné noční stolky z masivu, které jsou velmi užitečné. Nově také vyrábíme komodu York která u které se snoubí pevnost, krása i kouzlo nábytku vyrobeného z tvrdého dřeva.

Trendy postele z masivu

Naše postele z masivu, jsou vyráběny v souladu s nejnovější trendy. V současné době se těší velkému zájmů především moderní dřevěné i pevné postele, které nabízí hodně úložného prostoru. Tato funkce je nedocenitelná především tam, kde není reálné mít klasický otevírací šuplík. Materiál je vybírán s velkou pečlivostí a tudíž jsou naše postele z masivu vyrobeny z těch nejlepších dřevin. Nejpopulárnější je dřevina buk a s odstupem také i dřevina  dub.

Zdroj: Marek Migo.