Homepage»Novinky na webu»Výměna zámků u ZÁMEČNICTVÍ KEY-SERVICE s.r.o. žádný problém

Výměna zámků u ZÁMEČNICTVÍ KEY-SERVICE s.r.o. žádný problém

Neděle 2.prosince 2018 v 09:10h Přečteno: 1879 x

Potřebujete vyměnit zámek z bezpečnostních důvodů? Nebo jste ztratili klíče a potřebujete vyměnit lidově řečeno FABku? Nebo je zámek poničený z důvodu vloupání? Pro key-service žádný problém! Pracujeme 24 hodin, 7 dní v týdnu a pro váš komfort a maximální rychlost operujeme ze 7 míst v Praze. S námi se nemusíte bát, že zůstanete na holičkách. Jsme tým profesionálních zámečníků na trhu od roku 1990 s více než 3000 pohotovostními výjezdy ročně.

Kompletní dodání a montáž zámku

Školení technici key service provedou kompletní montáž zámku, vložky nebo bezpečnostního kování ve všech rozměrech a bezpečnostních třídách (1 až 4) většiny značek na českém trhu (FAB, RICHTER, EVVA, TOKOU, MUL-T-LOCK, ABUS, atd.). Samozřejmostí je i montáž bezpečnostních zámků (ATRA, MOTTURA, CISA, atd.) nebo pro větší objekty zajistíme bezpečnostní systém generálního a hlavního klíče (SGHK).

FABku vyměníme během několika minut

Výměnu vložky FAB, příp. celého zámku řešíme každodenně a můžete se spolehnout, že naši technici vám dobře poradí, zda vyměnit pouze vložku nebo je nutná výměna celého mechanismu, který se nalézá uvnitř dveří. Jistě se ptáte, zda při výměně nedojde k poškození dveří? Nedojde, na naše zkušené zámečníky se můžete spolehnout. Máme 30 let zkušeností v oboru a jsme schopni vyměnit vložku nebo zámek jakékoli značky nejen FAB. Zároveň vám naši specialisté poradí ohledně bezpečnostního kování, příp. dalšího zajištění vašeho bytu či domu.

Nepanikařte, zavolejte naši nonstop službu!

Ať již se ocitnete v jakékoli prekérní situaci se ztrátou klíčů nebo jste se stali obětí vloupání či vandalismu, hlavně nepanikařte a obraťte se na naše specialisty. Nepokoušejte se otevřít dveře násilím a nechte si poradit od odborníků. Zavolejte na naši linku +420 777 037 778 a pomoc přijede do 40 minut. Máme dlouholeté zkušenosti s otevíráním zámků bez klíčů a následná výměna vložky nebo zámku zabere jen pár minut, to vše v naprostém klidu bez dalšího poškození dveří, kování nebo dokonce zárubní.

Zdroj: PR článek.