Homepage»Novinky na webu»Za sluncem, mořem a jižanským temperamentem do Španělska

Za sluncem, mořem a jižanským temperamentem do Španělska

Čtvrtek 4.dubna 2019 v 11:14h Přečteno: 1904 x

Pokud plánujete letní dovolenou, máte rádi slunce, teplou mořskou vodu, nekonečné písečné pláže nebo užít si skvělý noční život, pak bude Španělsko správnou volbou. A nebo i Portugalsko. Zkrátka, Pyrenejský poloostrov je oblastí pro letní dovolenou plnou prosluněných zážitků. A nejen to, kdo si rád užívá pestrý noční život, nezklame ho Ibiza. A co takhle zkusit Portugalsko, španělského západního souseda? Možností je mnoho a dostupné, levné letenky opravdu nemusejí zruinovat Váš rozpočet. Vyrazte na dovolenou, kde počasí nabízí nespočet teplých slunečných dní.

Kouzlo Barcelony, bujará zábava na Ibize nebo Plaza Mayor v Madridu

Ke Španělsku nepochybně patří slunce, pláže, skvosty historie, ale i bohatý noční život. Právě na památky bohatá Barcelona v čele se Sagrada Familía, světoznámých staveb Antonia Gaudího, největší evropské náměstí Plaza Mayor v Madridu nebo nespoutaná zábava nočního života na Ibize. Ve Španělsku si každý přijde na své – od milovníka historie, nadšence temperamentního flamenca až po ty, kteří chtějí prožít dovolenou plnou nočního veselí. K sehnání jsou velice výhodně letenky do Barcelony, Madridu nebo rovnou pro přistání na Ibize. Vskutku za několik hodin můžete stát na španělské půdě prohřáté sluncem.

Objevte Portugalsko – nejen portská vína

Když se řekne Portugalsko, mnohým z nás se vybaví portská vína nebo slavní objevitelé mořeplavci. Ovšem tento západní, o poznání menší soused Španělska, má rozhodně co nabídnout. Například jižní oblast Algarve je proslulým dovolenkovým rájem. Navštivte starobylé uličky Lisabonu a jiných starých měst i nekončící pláže Costa Verde. Portugalsko je ve stínu Španělsku často opomíjeno, avšak je to určitě škoda. Letenky do Portugalska Vás nevyjdou o nic dráž než například letenky do Barcelony. Určitě stojí za to Portugalsko navštívit a objevit jeho krásy, které Španělsko perfektně doplňují nejen svým slunečným počasím.

Zdroj: PR článek.