Homepage»Novinky na webu»Zahrajte si únikovou hru v přírodě

Zahrajte si únikovou hru v přírodě

Čtvrtek 16.dubna 2020 v 17:14h Přečteno: 1264 x

Ničí vás karanténa? Vypusťte páru na únikové hře v přírodě.

Máte všeho plné zuby a hledáte způsoby, jak se odreagovat? Nasedněte do auta, vezměte s sebou děti, partnerku, psa nebo babičku a zajeďte si poblíž Prahy na hru pro celou rodinu. V dnešní době přijde jakákoliv aktivita vhod, co říkáte?

Nebrouzdejte znuděně po lese a zabavte se.

První z her „Indiánský artefakt“ Vám zabere okolo dvou hodin a v nohách budete mít hezkých pět kilometrů. Hra je vhodná také pro pejskaře, jejichž čtyřnozí miláčci jistě výlet ocení. Sportovněji založené maminky se nemusí bát, že by neprojely s kočárky. Terén je volen tak, aby si hru užil téměř kdokoliv (a kdykoliv). Start hry je ve Lhotě poblíž Staré Boleslavi, přesnější informace však hledejte na webu www.lesranda.cz. Zde budou postupem času přibývat i další hry.

Počasí v dané lokalitě si můžete zkontrolovat na e-pocasi.cz.

Celý koncept hry spočívá v plnění řady úkolů při procházce lesem. Příběh se odehrává v mobilu a vy hledáte odpovědi na rozličné hádanky ve vašem okolí.

Nic neplatíte, nestahujete žádnou aplikaci, nikam se nepřihlašujete, neděláte žádnou rezervaci a začít můžete kdykoliv. Buď hned za rozbřesku nebo odpoledne či v noci (pokud chcete více adrenalinový zážitek) nebo třeba teď hned.

Hrát můžete v zimě i v létě, prostě za jakéhokoliv počasí. Jediná podstatná věc, bez které se neobejdete, je mobilní telefon s připojením k internetu. V něm se vám postupně rozkrývají další a další kapitoly.

Na konci hry objevíte tajemství, které vám ale neprozradíme. Jediné, co napovíme, je, že byste si neměli zapomenout foťák (ten má ale stejně každý v mobilu).

Tipů na rodinnou zábavu není nikdy dost, tak neváhejte a vyzkoušejte „Indiánský artefakt“. Konečně můžete vyrazit do lesa a udělat z obyčejné procházky neobyčejný zážitek.

Zdroj: uživatel webtrhu – Lesranda.cz.