Homepage»Novinky na webu»Zaleťte si do Španělska klidně zítra – ty nej levné letenky

Zaleťte si do Španělska klidně zítra – ty nej levné letenky

Středa 12.prosince 2018 v 21:00h Přečteno: 1357 x

Oblíbená země letních dovolených, plná slunce, oliv, vynikající šunky jamón serrano, temperamentního flamenca, pláží, nekončícího nočního života na Ibize. To je jen zlomek toho, co Španělsko nabízí. Kromě letní dovolené u moře má Španělsko rozhodně co nabídnout i mimo letní sezónu – skvostná města plná historie, zasněžené hory Sierra Nevada pro milovníky zimních sportů nebo na degustaci španělských vín. Stačí si sehnat letenky a můžete vyrazit třeba do Barcelony, Madridu nebo na Ibizu či Mallorcu. Důvody pro Španělsko bychom mohli hledat tisíc a jednu noc. Tak neváhejte a leťte v podstatě kdykoli se Vám zachce. Třeba hned zítra.

Levné letenky do země Dona Quijota

Už jste se rozhodli a přemýšlíte, kde sehnat letenky za nejlepší ceny? Plánujete delší dovolenou nebo jen prodloužený víkend? Najděte si jednoduše ty nejvýhodnější letenky do Španělska na Levneletenky.cz. Zadáte jen odkud a kam, počet cestujících, datum odletu a návratu a to je vlastně vše. Za několik vteřin dostanete seznam letů a jste skoro na cestě. Server vyhledává nejvýhodnější letenky od různých společností a nabídne je Vám rovnou v jednom přehledu od nejnižší ceny. Madrid, Ibiza, Gran Canaria a spousta dalších španělských destinací. Můžete se tak vypravit na single-trip i rodinný výlet. Třeba na Kanárech je teplo ke koupání po celý rok nebo si udělat takovou velkou týdenní party na Ibize. Španělsko má mnoho tváří, každému nabídne to, co si přeje.

Desítky letenek na jednom místě

Jakmile si zvolíte, kam přesně chcete, obdržíte seznam desítek letenek od různých leteckých společností v daném termínu. Vše přehledně s rozpisem přestupů. Letenky si samozřejmě můžete ihned koupit včetně pojištění. Výhodné levné letenky budou Vaším prvním krokem na cestu. Buen viaje neboli šťastnou cestu.

Zdroj: PR článek.