Homepage»Novinky na webu»Vybíráme tažné zařízení pro vůz

Vybíráme tažné zařízení pro vůz

Středa 24.března 2021 v 14:01h Přečteno: 2126 x

Nákup vozu bez tažného zařízení není dobrý nápad, protože většina řidičů časem zjistí, že se bez něj neobejdou. Mít tažné zařízení vždy znamená velkou výhodu, kterou si zpočátku možná ani nebudete uvědomovat. Uvědomíte si to však v momentě, kdy bude potřeba vyklidit byt a přestěhovat věci. Následně budete řešit, kam zaháknout závěsný vozík. Možná, že si časem budete chtít vyjet se přívěsným karavanem nebo si budete chtít půjčit na víkend člun. Oblíbenou možností jsou také nosiče na kola, která se přidělávají právě na tažné zařízení. Vyplatí se mít tažné zařízení k dispozici a pokud ho nemáte, je nejvyšší čas si ho pořídit.


Tažné zařízení není velkou investicí 

Jestliže se obáváte, že by jeho pořízení stálo astronomické částky, nemáte důvod se obávat. Stačí se obrátit na specializovaného prodejce na Tazne-rameder.cz, kde si můžete pořídit tažné zařízení již od 2600kč. Máte zde záruku nejnižší ceny a najdete zde pouze kvalitní tažná zařízení od známých výrobců jako jsou Bosal, Brink, GDW, Oris, Thule a Westfalia. Výběr vám zabere maximálně několik minut. Nevěříte? Na webu máte k dispozici konfigurátor, ve kterém si vyberete základní parametry vašeho vozu a následně se vám zobrazí vhodná tažná zařízení pro váš vůz. Nákup na jiných místech neriskujte, mnoho výrobců je schopno vám dodat tažná zařízení, která rychle podléhají korozi nebo která nemusí na váš vůz správně sedět a pak by bylo potřeba je upravovat. Rameder je zárukou, že vyberete kvalitní značkové tažné zařízení a ještě k tomu za nejlepší cenu.

Děláte si těžkou hlavu s montáží? Kvalifikovaný pracovník vás na klientské lince může navést, jak zařízení namontovat, případně vám ho namontuje váš servis.

 

Kompletní sortiment 

U každého tažného zařízení najdete potřebné informace i návod k montáži. Pokud vybíráte tento druh sortimentu poprvé, měli byste vědět, že existují hned 3 typy tažných zařízení. První jistě dobře znáte, jde pevné tažné zařízení. Jestliže potřebujete tažné zařízení využívat často, tak nad nákupem tohoto typu neváhejte, je cenově nejvýhodnější a také má nejdelší životnost. Ne každý chce mít ovšem u auta viditelný kulový čep tažného zařízení. Pokud potřebujete tažné zařízení jen zřídka, vyplatí se vám pořídit si odnímatelné tažné zařízení, u kterého můžete kulovou hlavici kdykoliv demontovat a schovat v kufru vozu. Zde se vám nabízí ruční, pákové nebo automatické systémy. Zařízení se snadno obsluhuje a během krátké doby ho můžete instalovat nebo demontovat. Zcela nejlepší volbou je otočné tažné tažné zařízení, jde o luxusní volbu, které vypadá z estetického hlediska nejlépe a také je nejjednodušší v oblasti použití. Prakticky během okamžiku máte tažné zařízení k dispozici.

 

V eshopu nakoupíte další nezbytnou věc k tažnému zařízení a sice elektrosoupravu, ta je potřeba, abyste mohli ovládat zařízení, které chcete táhnout, tedy především světla tažných vozíků, karavanů aj. U tažného zařízení by vás měly zajímat především informace jako jsou svislé zatížení (vertikální síla působící na kulovou hlavici) a přípojná hmotnost (hmotnost, jakou lze připojit k tažnému vozidlu). Samotný web prodejce je nejen eshopem, ale dozvíte se zde všechny potřebné informace, které potřebujete k tažným zařízením znát. V případě dotazů je vám eshop plně k dispozici.

 

Důležité příslušenství

Součástí eshopu je bohatá nabídka příslušenství, které zahrnuje záslepky, sáčky na uložení odnímatelných tažných zařízení, chrániče kulových čepů a mnoho dalšího. Na webu si můžete rovněž pořídit střešní nosiče. Jde o velmi praktický doplněk vozu, nejen tažné zařízení, ale i střešní nosič vám umožní přepravovat mnohem více nákladu. Inspirujte se sortimentem webu a zajisté rychle najdete vhodné tažné zařízení přesně pro váš vůz.

Zdroj: Redakce e-pocasi.cz.